Vicor distribucija

Distribucija medicinske i laboratorijske opreme zahteva posebnu pažnju zbog prirode tih proizvoda. Oprema može biti osetljiva, skupa ili imati posebne zahteve u pogledu skladištenja i transporta. Stoga je važno imati dobro organizovanu distributivnu mrežu kako bi brzo i sigurno isporučivali proizvode svojim kupcima.

Novi kapaciteti

Novi magacinski prostor je moderno opremljen i pruža nam prostrane kapacitete za skladištenje, organizaciju i brzu distribuciju proizvoda.

Opremljeni smo najnovijim tehnologijama za upravljanje inventarom i praćenje porudžbina, što će nam omogućiti da efikasno ispunimo zahteve naših klijenata i osiguramo brzu isporuku proizvoda.

Vicor osoblje

S obzirom na to da se bavimo osetljivom medicinskom i laboratorijskom opremom, svesni smo da je brza i pouzdana dostava od vitalnog značaja za naše kupce. Naši zaposleni su obučeni za rukovanje medicinskom opremom s posebnom pažnjom i osiguravanje sigurnog transporta.

Rast i razvoj

Ova nova investicija predstavlja važan korak u našem kontinuiranom rastu i razvoju, omogućavajući nam da pružimo još bolju podršku našim korisnicima.

Ovim korakom, zasigurno smo obezbedili veću fleksibilnost u upravljanju zalihama, poboljšavajući naše vreme reakcije i smanjujući vreme isporuke. To nam omogućava da našim korisnicima pružimo neprekidnu podršku i pomognemo im u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Ciljevi

Naša kompanija posvećena je kontinuiranom unapređenju, a otvarenje novog magacinskog prostora predstavlja još jedan korak ka ostvarenju naših ciljeva.

Nastavićemo da radimo naporno kako bismo se prilagodili promenama na tržištu i ispunili očekivanja naših korisnika. Vaše poverenje je za nas od velikog značaja, i obećavamo da ćemo i dalje biti lideri u distribuciji medicinske i laboratorijske opreme.