Marko je strastveni sportista, poznat po svojoj izdržljivosti i snazi na terenu. Kao član profesionalnog košarkaškog tima, intenzivni treninzi i mečevi su sastavni deo njegovog života i često zahtevaju maksimum izdržljivosti. Tokom važnog meča, Marko je ozbiljno povredio koleno.

"Sve je počelo kao lagana nelagodnost, blagi bol u kolenu, ali nisam tome pridavao previše pažnje. Znate kako je, misliš da ćeš to izgurati kroz treninge. Međutim, kako su dani prolazili, bol je postajao sve intenzivniji i znao sam da nešto nije u redu. Posle detaljnih pregleda i konsultacija sa ortopedom, postalo je jasno da je povreda ozbiljna i da je meniskus stradao. Nije mi bilo lako doneti tu odluku, ali uz savete lekara, odlučili smo da je operacija neizbežna kako bih se što pre vratio na teren".

Preporuka njegovog doktora uključivala je korišćenje Game Ready aparata za hlađenje i kompresiju odmah nakon operacije, kako bi se smanjila upala i bol, a ubrzao oporavak. Marko je već čuo za ovaj uređaj od svojih saigrača i bio je radoznao da isproba.

Iskustvo posle operacije
„Nakon operacije, odmah sam otpočeo rehabilitaciju uz pomoć Game Ready aparata. Bio sam iznenađen koliko je hlađenje prodorno i dugotrajno u poređenju s standardnim metodama, hlađenja ledaom i obične kompresije. Game Ready mi je omogućio da se osećam bolje već u prvih nekoliko sati posle operacije, što je bilo presudno za moj brzi povratak na teren,“ rekao je Marko.

Tokom prve dve nedelje, Marko je strogo pratio program vežbi koje su mu preporučili fizioterapeuti. Koristeći Game Ready nekoliko puta dnevno, primetio je značajno smanjenje otoka i bolova, što mu je omogućilo da brže napreduje kroz rehabilitaciju.

Povratak u Formu
Samo tri nedelje nakon operacije, već je bio u stanju da izvodi vežbe s minimalnim bolom i počeo je lagano da se vraća na treninge sa timom. Njegov doktor i fizioterapeuti su bili zatečeni brzinom njegovog oporavka, a Marko je bio siguran da je Game Ready odigrao ključnu ulogu u tome.
„Ne znam kako bih prošao kroz ovaj period bez Game Ready-a. Hlađenje je dublje i trajnije od bilo čega što sam ranije probao, a kompresija mi je pomogla da smanjim oticanje i povratim pokretljivost brže nego što sam očekivao.“

Marko je sada ponovo na terenu, jači i motivisaniji nego ikad. Njegovo iskustvo je dokaz da, uz pravu podršku i tehnologiju, povratak u formu nakon povrede može biti brži i efikasniji.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Ako ste zainteresovani za korišćenje Game Ready aparata za oporavak od povrede ili operacije, obratite se svom doktoru i posetite ovaj link za više informacia.

Podeli sa prijateljima